#valentines: #valentines

@popovskicompany 🔁Среќен Валентајн :)

#valentines #food #foodlover #delicious #delikatesspopovski


#valentines: #valentines

@BazeLazevski 🔁Она кога ќе измешаш Трифун и #valentines !


#valentines: #valentines

@poslediknapik 🔁Тегови за вљубени #valentines


@BazeLazevski 🔁Ај може Барселона ќе биде првата во историјата........

Фанови на Фарса, елате да ве гушнам ... #valentines twitter.com


@leeloominasebat 🔁32. Стефан / Ребека #TheVampireDiaries
#ЛюбимыеОТП
#ДеньСвятогоВалентина
#valentines   
#14feb


@leeloominasebat 🔁8. Чендлер / Моника #Friends

#ЛюбимыеОТП
#ДеньСвятогоВалентина
#valentines   
#14feb


@thedjmkd 🔁Попуст за Валентајн , ако ја донесеш:
⚪Девојка ти : -10%
⚪Жена ти : -15%
⚪Двете истовремено : БЕСПЛАТНО😂
twitter.com #LikeAPro #Marketing #Valentinestwitter.com/VickiTikkS/sta…


@tviterski 🔁Дали америте знаат дека на ова тло на овој ден освен #valentines се слави и денот на виното - #Трифун? #ПрашањаКоиМеМачат


@Jezicar_ka 🔁Срећан вам комерцијални празник, драги продавци! 💰 #DanZaljubljenijh #valentines


@phantasticdoot 🔁#valentines говно залупа пенис хер


@JasminaS14 🔁Ќе се закројуваат ли денес лозови насади?
#valentines


@simona_simonche 🔁Од #ПрашањаКоиМеМачат : Зошто побогу православните се радувате за #valentines кога тоа воопшто не е христијански празник туку католички?


@BazeLazevski 🔁Со девојката треба сè да делите...
Еве она нека ја земе бомбата, а ти земи го осигурачот!
Happy #valentines


@ZoranNBG 🔁#valentines
Добро јутро, драге моје! ☕️🌹
Срећан вам Дан заљубљених! 💕


@Shkabo1 🔁Видим да вам је и даље драже америчко говно него српска пита.
#valentines vs. # Трифундан
Добро јутро


@BazeLazevski 🔁@TwinOfArabella и после сама на #valentines , епа сама ! 😘


@BazeLazevski 🔁Ти се скарал пред празникот? Полека девојче, не е за да не ти купи поклон, можеби нашол поубава од тебе! #valentines


@sanjalazanja 🔁овој твит е само за да го искористам хаштагот #Valentines пошо видете колку е кјут срценцето


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна