@EvilApels 🔁мери-хуери-кристмас-хуристмас🎅
#merrychristmas #merryxmas #рождество


@ralidushi 🔁Хапнахте ли добре? И аз така. ^^ #merrychristmas


@EnkhzayaP 🔁Гацуурхан гацуурхан гацуурхаан
Ганган ногоон гацуурхан

#merrychristmas instagram.com


@HotelSlash 🔁#инстаграм Густава / / #froheweihnachten #buonnatale #feliznavidad #joyeuxnoël #merrychristmas #рождество .. vk.cc


@algorit007 🔁@Elena__Shore #merrychristmas и на тебе.. лична работа си е како секој си ја креира реалноста.. јас мојата ја опишав во тој статус...


@Elena__Shore 🔁Од ризницата на сакам фејвови а ова никад не се десило. А во случај да се десило бабичката гласала за вмро. # twitter.com merrychristmastwitter.com/algorit007/sta…


@loteski 🔁Дојде и Крисмасот за македонците од дијаспората #MerryChristmas


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна