#grammys2017: #grammys 2017

@terrificbread 🔁2017 год шикарен
#GRAMMYs #grammys2017


@Sobervicky 🔁На #grammys2017 сите со мајките ди отишле, само овие водителките на #МТВ1 се понашаа ко да се без мајка.
Младо бре, зелено..


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна