@NickyGoschew 🔁Дали вашиот бизнис е поврзан со #IoT? Што треба да знаете за заштитата од #CyberSecurity напади.
t twitter.com inyurl.com/js8kjts


@Banderas_ss 🔁Дали вашиот бизнис е поврзан со #IoT? Што треба да знаете за заштитата од #CyberSecurity напади.
t twitter.com inyurl.com/hfvll86


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна