'Yes'

@yes_ali7 🔁Зажигалка-граната — ali.pub


'Yes''Yes''Yes'

@_YeJiApSa_ 🔁Бич клаб ин да хауз @yes_sir_x3


@Dedo_Mraz 🔁 Најјако ми е кога ќе видам некоја девојка на фејсбук ставила: " I said yes" а што друго седми месец трудна што ќе кажеш.


@H0kap0ntaS 🔁Најјако ми е кога ќе видам некоја девојка на фејсбук ставила: " I said yes" а што друго седми месец трудна што ќе кажеш.


@Yes_my_lord1875 🔁#СмсТвиттерскомуНаночь
Шерлокоман, хувиан, трекки, лгбт+ френдли, феминистка
89889776481


@spaceexplorer11 🔁Како се одбрани завршните теми за #Jojo милина, еве ги Yes ROUNDABOUT youtu.be via @YouTube


@Vlatkovski 🔁Албанкиве на тиндер ми се најјаки,лајкаат, ќе напраи меч ќе се најде у небранo,ќе и почнеш муабет и ти одговара само Ok.Yes,Thanks,Ok :))))


@mrezamk 🔁Наградата „Yes to Art“ врачена на Елизабета Канческа-Милевска во Културниот центар „Јунус Емре“ во Истанбул mreza.mk


@Snowflake74 🔁@EmilyahIlivia тенкс, апришиејтед ;) giphy.com


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна