@Giotto_mkd 🔁прогласени и објавени победниците на world press photo. ѕирнете што срања се дешаваа лани time.com


@standard_mk 🔁Фотографија од убиството на рускиот амбасадор во Турција победи на конкурсот „World Press Photo“ - Стандард МК fb.me


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна