@HERA_mkd 🔁На денот на инаигурација на новиот претседател, жените во САД ќе маршираат и започнат целосен штрајк. mic.com


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна