@rosi_mufc 🔁Која иронија е понекогаш животот! #RIPGeorgeMichael
Wham! - Last Christmas youtu.be via @YouTube


@jungle_dancer 🔁@zlatanovikj @jungle_dancer и ТОЈ е што го дал срцето, и да, геј е денес.😃😃😃. Иако ги обожавам wham! песната е супердосадна, и тогаш о сега!


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна