#ValentinesDay: Valentines Day

@Mitic007 🔁#ValentinesDay
Останаа уште малку слободни термини, специјален попуст во ИМБОКС!


@Tetoevsky 🔁и купил фустан од 50€ му рекла "ти мислиш у фустан од 50€ да шетам?" ене го у банка бара 2 плате у минус #љубов #TrueStory #ValentinesDay


@MsTraikovsky 🔁Цело е кога има се. Кога има вино. И кога има љубов.
Цело е кога има шише. Трајковски.
#СвТрифун #Валентајн
# twitter.com ValentinesDay #Traikovsky #wine


@mercilesslol 🔁Здраво.. Има мече на кое пишува " Те сакам единствена " ?
- Има
Дај ми 6..
#ValentinesDay


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна