@CallMe__Tiffany 🔁Јас наместо на психијатар дојдов овде да се лечам. Поефтини сте ми.


@JasnaMishevska 🔁@CallMe__Tiffany тоа ти е коа ќе дојдат онакви луѓе на твитер и мора да се објаснуваш :) пошо шала нема на ниедна сметка.


@CallMe__Tiffany 🔁И јас. twitter.com


@semiezesko 🔁@CallMe__Tiffany јадеш благо па ај солено па благо па ти се пријаде солено и така цел ден 🐷


@_Tiffany_M 🔁Кога ти треба тетката од навигација во Дебар маало знаеш дека не си за тука. #иселеници


@NikasInParis 🔁@CallMe__Tiffany доаѓам ајде ти стопли ми место само, сакаш да те најдам одма или веднаш?


@CallMe__Tiffany 🔁@NikasInParis еј маќе па не е тешко. Еве ти кажуем барај ме или под ќебе или под ќебе.


@NikasInParis 🔁@CallMe__Tiffany попушти ми...


@CallMe__Tiffany 🔁Ела маќе до кај мене дома сама сум жмурка ќе играме.


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна