@gatscho 🔁честитам Свијетцима #TOTCHE


@SkarletOhrid 🔁 Се чека прв гол за #Челзи. Доста се промашени шанси. #TOTCHE #CFC


@enginebluewater 🔁Се чека прв гол за #Челзи. Доста се промашени шанси. #TOTCHE #CFC


@tainstvenodete 🔁Ама фудбал, а? Појако темпо во едно полувреме немам видено. Прекрасно. #TOTCHE


@radovan_sm 🔁Деле, Али треба да множи 😂😂😂#TOTCHE


@gatscho 🔁исто многу ја рогаат
#TOTCHE


@gatscho 🔁Така малце ко Србија - Хрватска да играат. кољажа #TOTCHE


@youthcigarettes 🔁битва добра против зла #TOTCHE #COYS


15

Звезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна