@dzimi_d 🔁зеде ќесичка црн чај и прво ја натопи во една шолја па после во друга. црн е чајот и мора вака, рече и пушти албум Suede - Dog Man Star


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна