@El_SindromeE 🔁Има ли некој што заборави да ја објави Shape of you прашувам има ли?


@DD_strange_ 🔁Shape of you - типична песна дека се заљубуваш у изглед не у душа.


@KBesnio 🔁 Пробав да избројам колку луѓе го објавија спотот од "Shape of you"
...не знам до толку да бројам.


@abemeznaes 🔁 Пробав да избројам колку луѓе го објавија спотот од "Shape of you"
...не знам до толку да бројам.


@chokoholicharka 🔁јас ко ќе напишам "shape of you" само ми се надополнува "-r heart", а вас?


@sakas_ferka 🔁 Врти-сучи па ќе гу пуштиш Shape of you.


@vladimiresine 🔁 Врти-сучи па ќе гу пуштиш Shape of you.


@FilipFiksi 🔁Врти-сучи па ќе гу пуштиш Shape of you.


@_gzla_ 🔁 Пробав да избројам колку луѓе го објавија спотот од "Shape of you"
...не знам до толку да бројам.


@IvaDujak 🔁Ја имам изслушано Shape of you повеќе пати од сите тинејџерки во градов, and I ain't even sorry.


@Cold_lady_14 🔁 Пробав да избројам колку луѓе го објавија спотот од "Shape of you"
...не знам до толку да бројам.


@tamito7 🔁 Пробав да избројам колку луѓе го објавија спотот од "Shape of you"
...не знам до толку да бројам.


@teche_meche 🔁 Пробав да избројам колку луѓе го објавија спотот од "Shape of you"
...не знам до толку да бројам.


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна