@ukinmacedonia 🔁Кралицата одбележува 65 години на тронот. На портретот носи накит со сафир, подарок од Кралот Џорџ VI за свадбата во twitter.com 1947 #SapphireJubilee


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна