@DiMithril 🔁@siljanstrkot @dimanovski Па комунистичкиот Дедо Мраз е адаптација на Santa Claus, кој дели подароци за Божиќ. Само нашиов за Нова Година.


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна