Sahara

@macedonia_news 🔁По 37 години падна снег во Сахара (фото) mkdnews.com


@NovaTvMk 🔁По 37 години, снег во Сахара fb.me


@MKPortali 🔁Како изгледа првиот снег во Сахара по 37 години? dlvr.it


@PlusInfomk 🔁Неверојатна глетка: По 37 години падна снег во Сахара ФОТО plusinfo.mk


@Libertas_mk 🔁Неверојатни сцени: По 37 години падна снег во Сахара fb.me


@Turlitavacom 🔁За прв пат после 37 години – Снег во Сахара turlitava.com


@MKPortali 🔁Прв пат по 37 години Сахара под снег (галерија) dlvr.it


@DimitarDodovski 🔁Како изгледа првиот снег во Сахара по 37 години? kajgana.com via @Kajgana


@KateMagritte 🔁Уаууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу.......
За прв пат после 37 години – Снег во Сахара enauka.mk


@algorit007 🔁Снег у Сахара падна, ти уште на кафе не си ме викнала. enauka.mk


@HybreadMk 🔁По 37 години снег ја побеле Сахара hybread.mk via @@HybreadMk


@MKDmk 🔁Во Сахара падна снег првпат по четириесетина години (ФОТОГАЛЕРИЈА) | МКД.мк mkd.mk


@ZaZabava 🔁Овој чудесен феномен досега се случил само двапати во целата запишана историја! :) fb.me


@PlusInfomk 🔁Неверојатна глетка: По 37 години падна снег во Сахара ФОТО plusinfo.mk


@SaskaTa 🔁Во Сахара падна снег за првпат по 37 години! | Zazabava.com zazabava.com


@24_Vesti 🔁По 37 години падна снег во Сахара fb.me


@SitelTV 🔁Неверојатни сцени: По 37 години падна снег во Сахара fb.me


@ALSAT_M_TV 🔁Фото: Неверојатна глетка, падна снег во Сахара fb.me


@ZdravkoSulica1 🔁Снежна фатаморгана во Сахара- по 37 години падна снег! sitel.com.mk via @sitel.com.mk


@prostoacu89 🔁sahara гостиница и казино #деньги #снег #осень


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна