@CorbadziJa 🔁Починатиот македонски милијардер со години ја плаќал киријата на црнечката икона, фемин. и борец за права Роза Паркс
edition.cnn.com


@Greatmyo 🔁нека му е лесна земјата на Мајк Илич,еден од најбогатите Македонци во Америка. thegrio.com


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна