@MartaGelebeshov 🔁Таман мислиш сите изумреа кога WHAM! , уште еден падна...
#RIPGeorge


@_jo_van 🔁 Пред околу 30 години ја испеал "Last Christmas" за да дојде тој ден вистински да му е последен. #RIPGeorge


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна