@dArsovec 🔁@VidanaDeSign еј, Видана, само што видов што уствари ми посочуваше.
Упм. #ripcarriefisher


@El_Guaje___ 🔁За сите фејсбук принцези денешни...Леа беше принцеза ама сепак работеше #RIPCarrieFisher :(


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна