@mr_bakero 🔁смеће преплаћено #pogba


@molnjata 🔁#pogba добар бил и за џудо зафати 😂


@kostacar1 🔁ја да сум сеа му ги зеам парите,го шишам нуларицa и го пуштам да го бркаат лавови у африка #Pogba


@jovica_c 🔁#Pogba ЦРЕПУ


@DoktorotStark 🔁Каква џукела е овој #Pogba. Фалеше ваква стока во Јунјатед! #GGMU


@ggooccee 🔁 #Pogba не е прв фудбалер од Јунајтед што има емоџи, тука се и #Ibra🤸, #Felaini💂#PhilJones😱и #Rooney🐷


@Hank___Chinaski 🔁#Pogba не е прв фудбалер од Јунајтед што има емоџи, тука се и #Ibra🤸, #Felaini💂#PhilJones😱и #Rooney🐷


@Ljube_A 🔁#pogba и #Messi💩 се првите фудбалери што добија свои емоџис


15

Звезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна