@LIBERTANo11 🔁BREVI Olimpia (Италијанско производство) - комплет комода со када и подлога за повивање.
ЦЕНА СО ПОПУСТ- 9450... fb.me


@LIBERTANo11 🔁Релаксатор лулашка Brevi Altea (Италијанско производство)
ЦЕНА СО ПОПУСТ: 9400 ден.

*Соодветен за новороденче,... fb.me


@LIBERTANo11 🔁КОЛИЧКА - LORELLI S300
ЦЕНА СО ПОПУСТ - 6100 ден.

- Зимска прекривка
- Преден бар (пречка) која се вади
-... fb.me


@LIBERTANo11 🔁***НАЈГОЛЕМ ИЗБОР НА КОЛИ НА АКУМУЛАТОР -
ВРШИМЕ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ДОМА *** fb.me


@LIBERTANo11 🔁ХРАНИЛКА -CANDY
ЦЕНА СО ПОПУСТ - 2400 ден.

- седиште од материјал лесен за одржување
- послужавник со место за... fb.me


@LIBERTANo11 🔁ДРВЕНО КРЕВЕТЧЕ + ДУШЕК + КОМПЛЕТ ПОСТЕЛНИНА + ТУЛ СО МРЕЖА
- ЦЕНА СО ПОПУСТ 8800 ден.

- дрвена конструкција
-... fb.me


@LIBERTANo11 🔁КОЛИЧКА - Evo (Graco) + транспортер (Graco)
ЦЕНА СО ПОПУСТ - 16500 ден.

- прилагодувачко седиште
- опција за... fb.me


@LIBERTANo11 🔁НОВО!!!
КОЛИЧКА - BEBES со Реверзибилна Рачка и транспортер (седиште за во кола) + гратис торба за додатоци
ЦЕНА... fb.me


@LIBERTANo11 🔁НОВО! Ограничени количини!
КОЛИЧКА - LORELLI S500 (3vo1)
ЦЕНА СО ПОПУСТ - 11900 ден

- опција за трансформирање... fb.me


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна