@queermk 🔁Погледнете ја рекламата на L’Oréal Paris во која за прв пат трансродова жена изговори „бидејќи го заслужувам тоа“ buff.ly


@lpvistinskicoek 🔁@Hand2017 и ние во МК имаме иста, ама шарените ја ишараа и сега не е баш иста. хе хе @Paris @ArcDeTriomphe


@Kelepur 🔁ЕКСКЛУЗИВЕН ANTI-AGE ТРЕТМАН ЗА ХИДРАТАЦИЈА И ЕФИКАСНО ОПОРАВУВАЊЕ НА ЛИЦЕ ОД INGRID MILLET PARIS ВО САЛОН ЗА... fb.me


@Kelepur 🔁ЕКСКЛУЗИВЕН ANTI-AGE ТРЕТМАН ЗА ХИДРАТАЦИЈА И ЕФИКАСНО ОПОРАВУВАЊЕ НА ЛИЦЕ ОД INGRID MILLET PARIS ВО САЛОН ЗА... fb.me


@Kelepur 🔁ЕКСКЛУЗИВЕН ANTI-AGE ТРЕТМАН ЗА ХИДРАТАЦИЈА И ЕФИКАСНО ОПОРАВУВАЊЕ НА ЛИЦЕ ОД INGRID MILLET PARIS ВО САЛОН ЗА... fb.me


@Kelepur 🔁ЕКСКЛУЗИВЕН ANTI-AGE ТРЕТМАН ЗА ХИДРАТАЦИЈА И ЕФИКАСНО ОПОРАВУВАЊЕ НА ЛИЦЕ ОД INGRID MILLET PARIS ВО САЛОН ЗА... fb.me


@Kelepur 🔁ЕКСКЛУЗИВЕН ANTI-AGE ТРЕТМАН ЗА ХИДРАТАЦИЈА И ЕФИКАСНО ОПОРАВУВАЊЕ НА ЛИЦЕ ОД INGRID MILLET PARIS ВО САЛОН ЗА... fb.me


@Kelepur 🔁ЕКСКЛУЗИВЕН ANTI-AGE ТРЕТМАН ЗА ХИДРАТАЦИЈА И ЕФИКАСНО ОПОРАВУВАЊЕ НА ЛИЦЕ ОД INGRID MILLET PARIS ВО САЛОН ЗА... fb.me


@Kelepur 🔁ЕКСКЛУЗИВЕН ANTI-AGE ТРЕТМАН ЗА ХИДРАТАЦИЈА И ЕФИКАСНО ОПОРАВУВАЊЕ НА ЛИЦЕ ОД INGRID MILLET PARIS ВО САЛОН ЗА... fb.me


@mindinmotionmkd 🔁@pikabu00 Само ако има пенџериња како париските станој. И да е во Париз. thumbs.dreamstime.com


@Kelepur 🔁ЕКСКЛУЗИВЕН ANTI-AGE ТРЕТМАН ЗА ХИДРАТАЦИЈА И ЕФИКАСНО ОПОРАВУВАЊЕ НА ЛИЦЕ ОД INGRID MILLET PARIS ВО САЛОН ЗА... fb.me


@Eristicarot 🔁@Brenda_walshoff cafe de paris не е во париз, али ај, и ќора си валда шо не гледаш колку е еспресо, или се праиш на 3ипол


@Kelepur 🔁ЕКСКЛУЗИВЕН ANTI-AGE ТРЕТМАН ЗА ХИДРАТАЦИЈА И ЕФИКАСНО ОПОРАВУВАЊЕ НА ЛИЦЕ ОД INGRID MILLET PARIS ВО САЛОН ЗА... fb.me


@Kelepur 🔁ЕКСКЛУЗИВЕН ANTI-AGE ТРЕТМАН ЗА ХИДРАТАЦИЈА И ЕФИКАСНО ОПОРАВУВАЊЕ НА ЛИЦЕ ОД INGRID MILLET PARIS ВО САЛОН ЗА... fb.me


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна