@gospodargranice 🔁Погибе тим миљеник уефе. Из Париза с љубављу четворка, сходно датуму. #PSGFCB #ChampionsLeague


@_FilipB 🔁 Ич не им се погоди на Барселона фактот што на Валентајн играат во Париз. Ептен се во расположение за примање... #PSGFCB


@FilippoMkd 🔁Каталонциве играат ко пијани и заљубени. #PSGFCB #Valentine #Трифун


@tviterski 🔁Ич не им се погоди на Барселона фактот што на Валентајн играат во Париз. Ептен се во расположение за примање... #PSGFCB


@Miki_RealM 🔁Barca до центарот дојдоа само кога изведуваа од него, после секој примен гол #PSGFCB #ChampionsLeague


@KirilMKD 🔁Гомеш аут одма ... леле тешка е борбата :(

#ChampionsLeague
#PSGFCB


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна