@PlusInfomk 🔁Трамп му се налути на „Нордстром“ зашто прекинал соработка со Иванка plusinfo.mk


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна