@tomi_neXus 🔁 Еве некако и јануари помина, ти уште не.


@SmartNewsBG 🔁Лоша новина: fb.me


@DzoniVolta 🔁Има се, може се, шиптари ложе се. @Nex_Nexus_ @yogi_bear_133


@tomi_neXus 🔁 Бидејќи чај од јаболко и цимет е љубов.


@tomi_neXus 🔁 Ако мажот има убава душа, не е важно која боја е бентлито. #хаха


@tomi_neXus 🔁 Најтешко ми е кога ќе направам некоја грешка. Не за мене, за оној кој настрадал од глупавата грешка.


@tomi_neXus 🔁 Сум се свиткал со ќебе како палма во Скопје.


@tomi_neXus 🔁Ако не сте слушнале со сопствени уши и виделе со свои очи, немојте да измислувате со својот мал мозок и зборувате со вашата голема уста!


@tomi_neXus 🔁 Не се мешај во историјата зошто ќе го промениш текот на иднината.
-Е добро де. Само и кажав дека јас ја изедов пицата.


@tomi_neXus 🔁 Ни една прегратка не е како онаа која ти недостига.


@tomi_neXus 🔁 Нормално е да ти недостига некој со кој си се чувствувал убаво.


@tomi_neXus 🔁 Срце!!


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна