@Zasledeniot 🔁Што фино би изгледал и еден дрворед меѓу велосипедската и пешачката тука. #skopje #NewYearsResolution #2017 @dArsovec


@JustPurpling 🔁My #newyearsresolution
Мене секоја година ми е иста и не морам да се мачам да смислувам нови 😎
*Да стигам секаде на време*


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна