#NBAXmas: NBA Xmas

@Sole_Daniels 🔁Леба где сверху? #NBAXmas


@Miki_RealM 🔁Тоа е тоа Кајри, мајстор #maknba #NBAXmas сега треба дифенс #CavsWarriors


@Vlatkovski 🔁Кармело, ти си цреп! #NBAXmas #Knicksmas #NYKvsBOS


@DaMeGrabnesIDaB 🔁#Celtics #Knicks #NBAXmas #maknba
Уште таму да бев...


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна