@CorbadziJa 🔁Починатиот македонски милијардер со години ја плаќал киријата на црнечката икона, фемин. и борец за права Роза Паркс
edition.cnn.com


@tvrtko_I 🔁R.I.P. Mike Ilitch
Најбогатиот Македонец во Светот


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна