Luiz

@ekipa_mk 🔁Јувентус доби ’корпа’ од Волфсбург за Луис Густаво - ekipa.mk


Luiz

@ekipa_mk 🔁Мињоле „заспа“, Давид Луиз го замолкна „Енфилд“ - ekipa.mk


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна