@LFCMacedonia 🔁15 минутен хајлајтс од вчерашната прекрасна победа против Тотенхем. fb.me


@LFCMacedonia 🔁Лалана и Ловрен не тренираа денес со остатокот од тимот, но двајцата се во комбинација за дуелот со Спарс. fb.me


@LFCMacedonia 🔁Добро утро. Одличен текст од страна на Крис Баскомб во однос на она што треба Ливерпул да направи за да постигне... fb.me


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна