@damjanev 🔁Овој Н'голо Канте го има секаде. Мора да е многу напорно да се игра против него.
#LIVCHE


@damjanev 🔁Клатенбург дозволува да се игра малце погрубо. Да не речам машки.
#LIVCHE


@IBratot 🔁БОМБА!!!! #LIVCHE


@damjanev 🔁Опасни Црвениве.
#LIVCHE


@tviterski 🔁Навивач сум на Челзи, ама многу е сељачки додека на Енфилд се пее You'll never walk alone, да викаш Chelsea, Chelsea... #LIVCHE


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна