@_ne_go_tinka_ 🔁добро зошто овој вика thank you kyrie ништо не укапирав


@rmfcmk 🔁На ова "Thank you Kyrie" соврешно иде:
СПАВАШ ЛИ МИРНО ДЈУРЕНТУ КЕВИНЕ?! twitter.com


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна