@DaMeGrabnesIDaB 🔁Џоел Ембид само што го направи најјакиот „спрајт“ во историјата на НБА
#maknba #Knicks #Sixers


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна