@MareGoku23 🔁 Никси су толико бедни да им ни Вупи Голдберг не би помогла. #Knicks #NBA


@KirilZarinski 🔁Џеф Хорначек црта одлични напади за пораз.
#Knicks #maknba


@DejanKnicks 🔁Не е срамота да изгубиш од Торонто ама ваква игра, очобол, борба и одбрана никаде...брука
#Knicks #maknba


@DaMeGrabnesIDaB 🔁Џоел Ембид само што го направи најјакиот „спрајт“ во историјата на НБА
#maknba #Knicks #Sixers


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна