@LFCMacedonia 🔁Мatchday! Адам Лалана и дефинитивно го пропушта денешниот меч, додека одлуката за играње на Натаниел Клајн ќе се... fb.me


@xsport_ua 🔁Клопп: «Суонси» повезло, но они заслужили победу» goo.gl #футбол


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна