@Bavarecot 🔁Денес билo #KissAGingerDay a мене никoј aбер oд кис.


@NoLuckMakedonec 🔁Денес е #KissAGingerDay. Се надевам дека Џомба од репрезентација ќе го опсипат со бакнежи.


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна