@Pravdiko 🔁Една жена е уапсена на аеродромот во Куала Лумпур поради убиството на полубратот на севернокорејскиот лидер Ким... fb.me


@SafetAhmeti 🔁Една жена е уапсена на аеродромот во Куала Лумпур поради убиството на полубратот на севернокорејскиот лидер Ким... fb.me/8Ahj3va11


@Pravdiko 🔁Една жена е уапсена на аеродромот во Куала Лумпур поради убиството на полубратот на севернокорејскиот лидер Ким... fb.me


@MKDmk 🔁Жена уапсена во Малезија поради „убиство на Ким Јонг-Нам“ (ФОТО+ВИДЕО) | МКД.мк mkd.mk


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна