@minimoog77 🔁Ако Intel не извадат асален мобилен процесор во 2018 најверојатно Епл ќе се свичне на АРМ за лаптопите.


@jp389 🔁@azder касети за спектрум и c 64 а после дискети за Амига и 486 дома ама и 5.25" за на школо XT со Intel 8088 и CGI графичка. :)


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна