@kefremovski 🔁@iPavleski не е така. Отвори полиси на Конгресот на САД и Комитетот за надворешни работи и читај! Ова бараат: reference.com


@kefremovski 🔁Преку договорот за лобирање од #ВМРО баш сега. Секој Конгресмен има право да бара да му одговори се. Ова е тоа : reference.com 2/2


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна