@LFCMacedonia 🔁Јан Ер ќе го напушти Ливерпул на крајов на месецов и ќе се пресели во Минхен 1860 каде ќе работи како спортски... fb.me


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна