@BojanChooo 🔁За нова година ќе си земам нешто за грицкање и ќе си ги гледам Home alone сите делови.


@bisousbisouss 🔁Шо ќе прајш за Нова Година?
-Home alone,ми е во предвид.
Шоо сама ли ќе седиш дома?
-Не сама,со брат ми Home Alone ќе го гледаме.


45

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна