@baljumbaljum 🔁 Кај нас жмровците Мерил Стрип после ова би ја нарекле соросоид и неуспешен актер. hollywoodreporter.com


@LaDameDuMonde 🔁Мерил, Хју Лори, Том Хидлстон, Виола, Рајан Гослинг, Клер Фојл абееее
yahoo.com


@SinolickaT 🔁Кај нас жмровците Мерил Стрип после ова би ја нарекле соросоид и неуспешен актер. hollywoodreporter.com


@toshex 🔁 па да не се golden globes и emmys како ќе знам дека дека појма неам што серии се актуелни у светот


@katiestrummer 🔁па да не се golden globes и emmys како ќе знам дека дека појма неам што серии се актуелни у светот


@iskulirana 🔁Од толку серии се одвикнав од гледање филмови. Дури се чудам и на номинациите за Golden Globes.


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна