@Muzika24 🔁Џорџ Мајкл со три неиздадени албуми - MUZIKA24.MK fb.me


@StylistMKD 🔁Супермоделите во легендарните видеоспотови на Џорџ Мајкл - stylist.mk


@moon__safari 🔁Едни ќе речат оваа ама оптерети со тој Џорџ Мајкл, а други ќе ценат добра и квалитетна музика :*
independent.co.uk


@opozicionerot 🔁 George Michael умрел на Божиќ, тоа му доаѓа као Џокси да умре на Велигден.


@moon__safari 🔁 премногу го сакам ко за хетеро и девојче
George Michael - Amazing youtu.be via @YouTube


@zorbital 🔁Патетични сте со ова RIP George Michael, а не знаете ни за кој тим играше!


@HybreadMk 🔁Последниот Божиќ на Џорџ Мајкл hybread.mk via @@HybreadMk


@WedFcv100 🔁Јорго Киријаку Панајоту (ака George Michael) - пораснавме со твоите песни во 80-тите.
Тенкју мен, RIP.
Најбољи си можат само да ти го пушат


@spaceexplorer11 🔁Шала на страна сега. Со почит кон една музичка ѕвезда на Vh1 има многу музика и љубов кон неговите песни. Rip George Michael


@TodorMaksimov 🔁Почина Џорџ Мајкл… cisterna.mk cisterna.mk/2016/12/25/poc…


@MilosCorbik 🔁 George Michael умрел на Божиќ, тоа му доаѓа као Џокси да умре на Велигден.


@mysticeyess 🔁2016 не можи да се насити со земање на преталентирани неповторливи ѕвезди. RIP George Michael.


@lizivagan 🔁 George Michael умрел на Божиќ, тоа му доаѓа као Џокси да умре на Велигден.


@StylistMKD 🔁IN MEMORIAM: Музичката и модна икона Џорџ Мајкл замина во легендите - stylist.mk


@darkhour_seeker 🔁 George Michael умрел на Божиќ, тоа му доаѓа као Џокси да умре на Велигден.


@mechesko 🔁 George Michael умрел на Божиќ, тоа му доаѓа као Џокси да умре на Велигден.


@i999y 🔁 George Michael умрел на Божиќ, тоа му доаѓа као Џокси да умре на Велигден.


@TaskaBalabanova 🔁 George Michael умрел на Божиќ, тоа му доаѓа као Џокси да умре на Велигден.


@spasevelkov 🔁 George Michael умрел на Божиќ, тоа му доаѓа као Џокси да умре на Велигден.


@BeleskiVasco 🔁Тој ја испеа најпопуларната "Последен Божиќ" R.I.P George Michael ( Јоргос Киријакос Панајоту)


@prekida4 🔁 Колку морбидно еј,да ја имаш една од најпопуларните Божиќни песни и да починеш на Божиќ.RIP George Michael.


@PisacaMasina 🔁 Колку морбидно еј,да ја имаш една од најпопуларните Божиќни песни и да починеш на Божиќ.RIP George Michael.


@QbraveheartQ 🔁 George Michael умрел на Божиќ, тоа му доаѓа као Џокси да умре на Велигден.


@mpdjima 🔁 George Michael умрел на Божиќ, тоа му доаѓа као Џокси да умре на Велигден.


@JaoPokojniToza 🔁 George Michael умрел на Божиќ, тоа му доаѓа као Џокси да умре на Велигден.


@toVornottoV 🔁George Michael умрел на Божиќ, тоа му доаѓа као Џокси да умре на Велигден.


@IvoCmon 🔁 Левица со иницијатива за одложување на погребот на George Michael


@Stefan_Tod 🔁Левица со иницијатива за одложување на погребот на George Michael


@N_t_sh 🔁 Беше тоа време на многу многу добра музика и вистински ѕвезди. RIP George Michael ❤ FREEDOM youtu.be


@Muzika24 🔁Почина светски познатиот пејач Џорџ Мајкл - MUZIKA24.MK fb.me


@s8963m1 🔁 Колку морбидно еј,да ја имаш една од најпопуларните Божиќни песни и да починеш на Божиќ.RIP George Michael.


@Hedera_Genus 🔁 Беше тоа време на многу многу добра музика и вистински ѕвезди. RIP George Michael ❤ FREEDOM youtu.be


@Unejardin 🔁 Беше тоа време на многу многу добра музика и вистински ѕвезди. RIP George Michael ❤ FREEDOM youtu.be


@o_ristovska 🔁 Колку морбидно еј,да ја имаш една од најпопуларните Божиќни песни и да починеш на Божиќ.RIP George Michael.


@VidanaDeSign 🔁Беше тоа време на многу многу добра музика и вистински ѕвезди. RIP George Michael ❤ FREEDOM youtu.be


@dimipopo 🔁Иронија на кучката звана 2016...

theguardian.com


@N_t_sh 🔁 Колку морбидно еј,да ја имаш една од најпопуларните Божиќни песни и да починеш на Божиќ.RIP George Michael.


@bici86 🔁 Колку морбидно еј,да ја имаш една од најпопуларните Божиќни песни и да починеш на Божиќ.RIP George Michael.


@saso_arsov 🔁Само беше прашање со кого ќе заврши годината што почна со Дејвид Боуви. yahoo.com


@jp389 🔁 Колку морбидно еј,да ја имаш една од најпопуларните Божиќни песни и да починеш на Божиќ.RIP George Michael.


@saveska222 🔁 Колку морбидно еј,да ја имаш една од најпопуларните Божиќни песни и да починеш на Божиќ.RIP George Michael.


@dmregent 🔁Ја отворивме со David Bowie, ја затворивме со George Michael. Tолку. Jа се откажувам од годинава, официјално ми е 2017.


@monika_potter 🔁 Колку морбидно еј,да ја имаш една од најпопуларните Божиќни песни и да починеш на Божиќ.RIP George Michael.


@Strastniot 🔁И ти ли бре Џорџе Мајкле.
Имав касета негова од пред 100 год. RIP пеер 😕

mirror.co.uk


@mindinmotionmkd 🔁 Колку морбидно еј,да ја имаш една од најпопуларните Божиќни песни и да починеш на Божиќ.RIP George Michael.


@KlaraScholz 🔁 Колку морбидно еј,да ја имаш една од најпопуларните Божиќни песни и да починеш на Божиќ.RIP George Michael.


@_ne_go_tinka_ 🔁 Колку морбидно еј,да ја имаш една од најпопуларните Божиќни песни и да починеш на Божиќ.RIP George Michael.


@Safarafov 🔁Колку морбидно еј,да ја имаш една од најпопуларните Божиќни песни и да починеш на Божиќ.RIP George Michael.


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна