@_Enzo_97 🔁 Мјао ! Кај да најдам ваков мачор?


@_Enzo_97 🔁Јас сум си сопственото "ти реков.."


@_Enzo_97 🔁Се плашам да не му го скршам срцето на некој.
-Оти?
Оти знам како боли.


@_Enzo_97 🔁На "те сакам" не се враќа со "и јас"


@_Enzo_97 🔁 Со тие што најмногу сме се дружеле, денес си ставаме само лајкови.


@_Enzo_97 🔁 Нема посекси од жена во црвено...


@_Enzo_97 🔁 Ѕвони телефон:
- Можеш ли да збориш?
- Да бе, још од 2 године.


@jes_enzo 🔁@MatchTV @russianbiathlon дримтим просто


@_Enzo_97 🔁Зошто те изгубив?
Затоа што се помирив со фактот дека битката за која бев спремен да дадам сè за да те имам покрај себе е веќе изгубена...


@_Enzo_97 🔁Ќе барам некоја да се фатиме на Валентајн, роденденот да и е на Валентајн и Валентина да се вика, па на крајот ќе мора за се таа да ме чести


@_Enzo_97 🔁Tаа:
Милооо, денес зеде ли плата?
Тој:
Да!
Таа (разгалено):
А ќе ми ја дадеш ли?
Тој (злобно):
Не, денес ме боли главата!


@_Enzo_97 🔁 На крај добиваш фобија.
Фобија од нови обиди.
Фобија од реалност...


@_Enzo_97 🔁 Јас мислам ако сакаш некого треба секој ден да се ебете не само денес


@_Enzo_97 🔁 Секој сака да има некој покрај себе на кого ќе може да се довери.


@_Enzo_97 🔁 А најтешко е кога ќе те прашаат твоите: - „Што ти е?“.
А ти кажуваш „Ништо“ за да не ги загрижуваш.


@_Enzo_97 🔁Ситуацијата моментално: ❒ во врска. ❒ женет. ❒ Сингл. ✓мама ме сака.


@_Enzo_97 🔁Кети Пери: Сина коса. Ники Минаж: Руса коса. Ријана: Црвена коса. Лејди Гага: Зелена коса. Пауер Ренџерите се вратија!


@_Enzo_97 🔁Кога не можеш да спиеш, сети се дека секогаш можеш да сметаш на мене. - Овцата.


@_Enzo_97 🔁„Ако некој те повреди, ќе го убијам“ - омилена фраза од... Филмовите. Толку.


@_Enzo_97 🔁 Сеа би да гушнам една личност, ама јеби га!


@_Enzo_97 🔁Ќе створиш силна врска со некого,сите конци ќе му ги дадеш мислејќи дека ќе те држи кога ќе паднеш,но на крај испаѓа дека држи ножица в рака


@_Enzo_97 🔁 Ако сакаш да се скриеш од некој мора да размислуваш како даљинско.


@_Enzo_97 🔁Те сакам повеќе од снуз копчето насабајле


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна