@IvkovicVeljko 🔁 independent.co.uk Изгледа је београдски дахија Кајл Скот добио наређење да се повуче!


@AkKrasic 🔁 independent.co.uk Изгледа је београдски дахија Кајл Скот добио наређење да се повуче!


@Vanta4 🔁 Не, не, не е до Сорос. Они се граЏанството ... southfront.org


@Dedo_Mraz 🔁 Не, не, не е до Сорос. Они се граЏанството ... southfront.org


@RealPodochnjak 🔁 Не, не, не е до Сорос. Они се граЏанството ... southfront.org


@PashaIskender 🔁 Не, не, не е до Сорос. Они се граЏанството ... southfront.org


@Milosheski0104 🔁Белата куќа во САД ќе биде исчистена од џганот кој 8 години го малтретираше Светот.
Welcome, Mr. President #Donald J twitter.com . #Trump


@KapnKrk 🔁Абе абе абе @bastetnoir_ пази сеа theslot.jezebel.com


@premnogulichno 🔁 Не, не, не е до Сорос. Они се граЏанството ... southfront.org


@ZaraIstok 🔁 Не, не, не е до Сорос. Они се граЏанството ... southfront.org


@SetajBranko 🔁 Не, не, не е до Сорос. Они се граЏанството ... southfront.org


@Effo12 🔁Може ли америчкото здравство да ги прими сите сечачи на вени, како ова соросоидно страшилиште? fairobserver.com via @myfairobserver


@aber_bas 🔁 Не, не, не е до Сорос. Они се граЏанството ... southfront.org


@Vlatko_Niko 🔁 Не, не, не е до Сорос. Они се граЏанството ... southfront.org


@1608Makedon 🔁 Не, не, не е до Сорос. Они се граЏанството ... southfront.org


@Effo12 🔁 Не, не, не е до Сорос. Они се граЏанството ... southfront.org


@AntiPlukach 🔁Не, не, не е до Сорос. Они се граЏанството ... southfront.org


@HERA_mkd 🔁На денот на инаигурација на новиот претседател, жените во САД ќе маршираат и започнат целосен штрајк. mic.com


@M_Jovanov 🔁Дали е доволно 200 милиони долари да купиме 61 пратеник? Ме прашува братот Donald J. Trump, ја да спасиме Македонија 😏😂😂😂


@M_Jovanov 🔁Фармацевтската мафија изгуби милијарди за 20 минути одкако Трамп рече дека е на ред да ја среди
fortune.com


@M_Jovanov 🔁Дојде денот кога и CNN да биде замолчен! Доволно ги лажевте Американците ни и Светот!
spiegel.de


@tindomiell 🔁@RealPodochnjak бујрум, паметен дечко си, моеш и сам ln.is


35

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна