@kalinbabusku 🔁И си нема мука... си шиба како утре дека нема да заврши.. а можда и нема да заврши утре..
news.sky.com


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна