#China: China

@Oslobodjenjers 🔁ГОСПОДАР #SouthChinaSea : Ево шта све може #china носач авиона #VIDEO oslobodjenje.rs


@eureporter_mk 🔁"#China Товарен воз во прва посета на Лаење - Првиот товарен воз од Кина пристигна во Хамбург во август 2013 го... ow.ly


05

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна