@mrzliv 🔁Факт на денот:
Дали сте знаеле дека секоја прочитана статија на @HuffingtonPost и @BuzzFeed ви одзема по 1 IQ поен?


@anjagovedarica1 🔁Свиђа ми се видео youtu.be I Do Not Like BuzzFeed корисника @YouTube са корисничким


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна