@vladokrstevski 🔁Алал да тие. 100% Bulls Eye. Мрзливци комунистички, што со лаги,интриги,шпионажи го живеат животот. Мизерија од суштества и карактери!twitter.com/BobbyMageroski…


@AcevMir 🔁Алал да тие. 100% Bulls Eye. Мрзливци комунистички, што со лаги,интриги,шпионажи го живеат животот. Мизерија од суште twitter.com ства и карактери!twitter.com/BobbyMageroski…


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна