@Munji_Tkatka 🔁Тебе ти е тешко? Замисли како му е на Рајан Адамс кога му идат копиљаци и бараат да свири песни од Брајан Адамс.
dailymail.co.uk


25

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна